‘Zelfbevrediging door vrouwen is onacceptabel’

Christelijke auteur Major Mack vindt dat christenen zich moeten schamen

in Geloven

Mack Major, de christelijke auteur van het boek 'Eden Decoded' schreef onlangs dat zelfbevrediging door vrouwen onacceptabel is. Dat meldt Huffington Post. “Te veel vrouwen verliezen hierdoor hun redding”, beweert de auteur. “Dildo's en seksspeeltjes worden al duizenden jaren gebruikt in satanistische seksrituelen. Het is één van de belangrijkste manieren van eeuwenoude volkeren om hun duivelse goden te aanbidden.”

Ook vindt Major dat een christen zich hoort te schamen voor zelfbevrediging. Op zijn Facebook-pagina linkt de auteur naar zijn blog, die ervoor waarschuwt dat de duivel seks gebruikt om mensen “naar de duistere wereld te lokken”.

‘Verbod op masturbatie'
Marc Angenent, spreker, schrijver en coach op het gebied van intimiteit, erotiek en seksualiteit, is het niet eens met Major. “In mijn coachingspraktijk hoor ik vrouwen zeggen dat zij hun lichaam niet kennen vanwege ‘verbod op masturbatie.’ Wat een ellende heeft dat al niet voortgebracht". 

Christelijke sekshop
In maart 2012 startte de ex-predikant een eerste erotische webshop voor christenen. Volgens Angenent is het orgasme “een cadeau van God, voor elke vrouw, ook singles”. “Een dildo of vibrator helpt om seksueel te genieten, zoals een magnetron helpt bij het koken of een wasmachine helpt bij het wassen van je kleding”.

Taboe
Christelijke mannen hebben volgens Angenent altijd al moeite gehad met vrouwelijke seks. “Als we al tweeduizend jaar praten over wat allemaal niet mag, maar zwijgen over de geweldige intieme en gepassioneerde mogelijkheden die God aan de mensheid heeft gegeven, zullen er ook altijd christenen blijven die deze gevaarlijke onbijbelse uitspraken geloven”.

Beeld: Pixabay

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons