Voorganger schiet basketbal raak voor goede doel

“Ik geloof dat God me een handje hielp”

in Christelijk Nieuws

Joseph Sissac, de Amerikaanse voorganger van Center of Praise Ministries in Sacramento, heeft een auto gewonnen na een spectaculair ‘half-court shot’ tijdens een NBA-wedstrijd. Hij besloot de auto te verloten voor het goede doel.

Sissac won de prijs, ter waarde van 15.000 dollar, in de pauze van een basketbalwedstrijd tussen de Sacramento Kings en de Portland Trail Blazers. “Ik geloof niet dat het schot viel vanwege mijn eigen kwaliteiten”, zei de voorganger. Ik geloof dat God me een handje hielp”.

De voorganger schoot de bal raak vanaf 15 meter op de middenlijn. Hij verkoopt loten van 10 dollar, om zijn prijs met winst te verloten voor het goede doel. “We willen nog een gokje wagen en deze auto gebruiken om levens te zien veranderen in onze gemeenschap”, aldus Sissac.

Bekijk hier het spectaculaire schot van de voorganger.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons