Rapper Snoop Dogg heeft ‘liever Jezus dan goud’

Omstreden rapper deelt filmpje op Instagram

in Mediatips

Snoop Dogg, de Amerikaanse rapper die bekend staat om zijn vele drugsgebruik, heeft een opvallende post gedeeld op Instagram. In een filmpje is te zien hoe hij meezingt met een christelijk lied van gospelzanger Kirk Franklin.

“Ik heb liever Jezus, dan zilver of goud”, zingt de rapper, ook bekend als Calvin Broadus. Ironisch genoeg filmt hij ook zijn collectie vol zilveren en gouden juwelen. “Hoe beginnen jullie je zondagochtend?”, vraagt de rapper aan zijn volgers.

Snoop Dogg begon zijn muzikale carrière, door piano te spelen in een baptistenkerk in Californië. In 2009 sloot de rapper zich aan bij de religieuze beweging Nation of Islam. Later beweerde hij zich tot de Rastafari-levensstijl te hebben bekeerd.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons