Nationale Gebedsdag voor België

Gebedsnetwerken België brengen bidders en aanbidders bijeen

in Geloven

Het Gebedsnetwerk van VVP, het Gebedsplatform Vlaanderen, en Pray4Belgium organiseren op zaterdag 23 april een nationale gebedsdag. Het doel van de dag is om alle bidders en aanbidders in het land bijeen te brengen.

Gods stem verstaan
"Het initiatief is een vervolg van wat we al vier jaar doen”, zegt Ignace Demaerel, coördinator van het Gebedsnetwerk. “Waar tijdens eerdere edities ook veel ruimte was voor ontmoeting, ligt dit jaar de nadruk op gebed.” Voorafgaand aan de gebedsdag wordt ook de oproep gedaan om drie dagen te vasten, om op die manier Gods stem duidelijker te verstaan. Ook tijdens de gebedsdag zal er gevast worden.

Gebedspunten
Specifieke gebedspunten voor de dag zijn nog niet bepaald. “De aanslagen in Zaventem en Brussel zullen zonder enige twijfel naar voren komen. Maar we staan open voor hoe de Heilige Geest ons leidt”, zegt Demaerel.

De gebedsdag vindt plaats in de Vineyard gemeente in Brussel en bestaat uit twee blokken van drie uur, met ruimte voor muzikale aanbidding, voorbede en gebed. Iedereen is welkom tijdens de bijeenkomst, waar zowel Nederlands, Engels, als Frans wordt gesproken.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons