Man vindt emotioneel briefje via flessenpost

Jongen schreef brief aan zijn overleden vriendje

in Christelijk Nieuws

Een 54-jarige man uit Florida (VS) vond vorige week een emotioneel briefje in een fles op het strand. De brief was geschreven door een kleine jongen genaamd Jonathan Torres, gericht aan zijn overleden vriendje.

'Veel plezier met Jezus'
“Beste Daniel”, schreef Jonathan in zijn briefje. “Ik vind het heel erg dat je overleden bent. Als je nog leefde, hadden we kunnen voetballen, basketballen en spelen met Matthew, Oscar en Brandon. Ik zit in groep vijf en je was mijn beste vriend geweest. Ik hoop dat je veel plezier met Jezus zult hebben”.

De 54-jarige man, genaamd Steve Mershon, was zo door het briefje geraakt dat hij het briefje op Facebook plaatste. “Wat had Daniel geluk met zo’n goede vriend als jij”, schrijft Steve. “Het spijt me ontzettend dat hij er niet meer is”.

Flesje terug
“Je bent een goede man, Jonathan”, vervolgt Steve. “Ik hoop dat de rest van de wereld geïnspireerd wordt door jouw liefde voor je beste vriend, en dat je brief ervoor zorgt dat we allemaal wat meer geduld met elkaar hebben.”

Steve besloot er een eigen briefje bij te doen en de fles weer terug in de zee te gooien.

Beeld: Facebook

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons