Ik kies met God-poster

Reminder voor aan muur of in tas

in Geloven

Kiezen doen we de hele dag door. Meestal onbewust en snel, soms bewust. Keuzes laten zien wie je bent, wat belangrijk voor je is. Dat wij kunnen kiezen, is door God in de mens gelegd. Het maakt ons vrij en tegelijk verantwoordelijk. Welk antwoord kies jij op de grootste vraag van God aan jou?

Elke dag, iedere ochtend, vraagt God aan jou: durf je het aan om in alles met Mij te leven? Wil je met Mij je keuzes maken? Vertrouw je er op dat mijn Geest je de goede kant op wijst?

Deze maand behandelt spreekster en therapeut Agnes Huizenga dit thema in Eva Magazine. Speciaal voor iedereen die wel een reminder kan gebruiken, vind je hier een gratis poster download én visitekaartjes.

Poster 'Ik kies met God'

Klik op de poster om een PDF te openen en te kunnen printen.

Visitekaartjes 'Ik kies met God'

Klik op de afbeelding om een PDF te openen en de visitekaartjes te kunnen printen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons