Deelnemer The Voice zingt lied over Jezus

in Mediatips

Paxton Ingram, een van de laatste deelnemers van The Voice, zong deze week een bekend lied over Jezus in de populaire Amerikaanse talentenshow. Hij bracht het lied ’Break Every Chain' van gospelzangeres Tahsa Cobbs ten gehore.

“Er gaat kracht uit van de Naam van Jezus, om elke keten te breken”, zong Ingram. Met dank aan zijn gepassioneerde uitvoering behoort hij tot de laatste 10 deelnemers van het programma.

Deze al gehoord?
Paxton Ingram is niet de eerste deelnemer die zijn christelijke geloof liet blijken tijdens een auditie voor The Voice. Zo zong Brian Nhira, de zoon van een zendingsechtpaar, eerder het lied 'Jesus Loves Me'. Blijkbaar werd jurylid Blake Shelton zó door de christelijke thema's geïnspireerd, dat ook hij een lied over Jezus uitbracht.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons