Zoon van zendingsechtpaar schittert in The Voice

Brian (23): "'Jesus Loves Me' was het eerste lied dat ik ooit zong"

in Mediatips

De zoon van een zendingsechtpaar, Brian Nhira (23), stal maandag de show in 'The Voice' van Amerika. "Het eerste lied dat ik vroeger als kind zong was ‘Jesus Loves Me’", zei Brian na zijn auditie in het muziekprogramma. Op verzoek van popster en jurylid Pharrell Williams, zong hij het schitterende lied opnieuw tijdens de uitzending.

Zendingsreizen
“Mijn ouders zijn (Amerikaanse) zendelingen uit Zimbabwe”, vertelde Brian tegenover de jury, na zijn auditie met het nummer 'Happy'. Zestien jaar van zijn leven reisde hij met zijn ouders mee door Afrika op verschillende zendingsreizen. “Ik doe niet alleen auditie om mijn dromen na te jagen, maar ook om mijn ouders te eren”, zegt Brian. 

'Jesus loves me'
De tekst van het nummer gaat als volgt: "Jesus loves me! This I know, for the Bible tells me so; Little ones to Him belong, They are weak but He is strong".

Luister naar het lied vanaf de vierde minuut:

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons