Wilkin van der Kamp over Pasen

Nieuwe videostudies over Jezus' lijden op Youtube

in Geloven

Wilkin van der Kamp heeft de studie over ‘De zeven wonderen’ in Jeruzalem verfilmd. Hij geeft daarin zijn uitleg aan de momenten waarop Jezus in de uren voor zijn dood heeft gebloed. Dagelijks is er een nieuwe aflevering op zijn Youtube kanaal te vinden.

Enige tijd geleden heeft Wilkin van de Kamp studie gemaakt van de lijdensgeschiedenis van Jezus Christus. Hij kwam daarbij tot het inzicht dat Jezus voor zijn dood zeven keer gebloed heeft en dat elke keer dat dit gebeurde een diepere betekenis heeft. In 2015 heeft hij deze studie in boekvorm uitgegeven. Ook heeft hij een internetsite met zijn studiemateriaal gelanceerd.

Nu is het materiaal verfilmd in Jeruzalem en is het te zien op het Youtube kanaal van Vrij Zijn tv. De eerste aflevering staat inmiddels online. In de komende dagen wordt hier steeds een volgende episode aan toegevoegd.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons