Vrouw verliest echtgenoot en ontvangt gebed bij drive-in

Ontroerend beeld gaat viraal op Facebook

in Geloven

Medewerkers van een Canadese koffiezaak in Vancouver zorgden voor een ontroerend beeld op Facebook. Op de foto is te zien hoe het team, samen in gebed, de hand van een jonge vrouw vasthielden. De vrouw bleek een dag eerder haar man te hebben verloren.

Maker van de foto Barbara Danner stond bij de drive-in op haar koffie te wachten, toen de vrouw spontaan gebed ontving van de medewerkers. Ze maakte een foto van het ontroerende moment, en deelde deze op Facebook. De foto werd meer dan 130.000 keer gedeeld.

“Het bleek dat haar 37-jarige man de avond daarvoor was overleden”, zei Barbara. “Toen de medewerkers zagen hoe verdrietig de vrouw was, ging het team direct in gebed”.

Pierce Dunn, een van de baristas van de koffiezaak, vertelt: “Ook ik moest huilen. Wanneer je zoiets meemaakt, komt het ontzettend dichtbij. We boden haar gebed en een gratis drankje aan, en vertelden haar dat ze altijd terug kan komen voor steun of gebed”.

Foto: Facebook

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons