Vader adverteert 'maagdelijke dochter' in christelijk tijdschrift

"Mijn dochter is godvrezend, mooi en is een 26-jarige maagd."

in Mediatips

Een vader in Amerika heeft zijn dochter aangeboden via een opmerkelijke advertentie in een christelijk tijdschrift. “Mijn dochter is godvrezend, mooi, atletisch, hoog opgeleid, grappig en is een 26-jarige maagd”, schreef hij in de advertentie.

Dochter Rachel Stewart was zich van niets bewust, tot ze door een sympathieke lezer over de advertentie op de hoogte werd gebracht. “Gelijk belde ik mijn vader en vroeg ik hem of hij iets over de contactadvertentie wist”, zegt Rachel. “Hij was op zijn werk en las mij het stuk voor, nadat hij eerst de deur van zijn kantoor dicht had gedaan. Ik was verrast en moest lachen.”

Christian Today, het tijdschrift waarin de advertentie verscheen excuseerde zich voor het voorval. De uitgave was al naar de drukker, voordat de advertentie door ons werd opgemerkt. "We hebben dit proces herzien en verzekeren onze lezers dat dit soort advertenties niet meer geplaatst zullen worden", aldus redacteur Mark Galli van Christian Today.  

“Ik ben niet boos of gegeneerd”, zegt Rachel. “Ik maak me vooral zorgen over wat er gaat gebeuren als dit niet werkt. Straks kom ik mijn gezicht op een Billboard tegen. Zucht… Nu breng ik hem op ideeën.”

Bron: The Daily Beast

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons