Tyler Perry: “Bid voor The Passion Amerika”

“Ik was geschokt toen ik hoorde hoeveel mensen het paasverhaal nog niet kennen".

in Mediatips

De Amerikaanse editie van The Passion wordt op 20 maart live uitgezonden vanuit New Orleans. Acteur en regisseur Tyler Perry is de verteller van het paasverhaal. “Ik hoop dat jullie voor ons, en voor de show willen bidden”, zegt Perry. “Het kan heel bijzonder worden als we er in geest en geloof achter gaan staan”.

“The Passion is niet zomaar een musical, zoals Grease of The Whiz”, postte Tyler Perry deze week op Facebook. “Het is het verhaal van Jezus’ laatste uren op aarde. Op zo'n manier verteld, dat het lijkt alsof Hij vandaag op aarde zou zijn”, schrijft de succesvolle filmster.

Geschokt
Tyler Perry legt uit waarom hij bij de eerste Amerikaanse editie van The Passion betrokken wilde zijn: “Ik was geschokt toen ik hoorde hoeveel mensen in ons land het verhaal Jezus' dood en opstanding nog niet kennen. Ook was ik geschokt vanwege het grote aantal jongeren onder de 25 jaar, die nergens in geloven. Onze wereld is zo veranderd”.

Gebed
Volgens Perry is The Passion een “geweldige mogelijkheid om het geweldige verhaal van Jezus opnieuw te vertellen”. “Ik bid en hoop dat het een dialoog te weeg mag brengen, die voor een opwekking in ons land zal zorgen”.

Benieuwd naar meer? Lees hier alles over The Passion Amerika.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons