Stem op uw favoriete organist

Welke 3 organisten gaan door naar de finale?

in Geloven

De zoektocht van Nederland Zingt en Visie naar de beste organist van Nederland is in volle gang. Uit de vele inzendingen heeft de jury 24 organisten gekozen die door mogen naar de tweede ronde.

Kijk en luister naar hun orgelspel en stem op uw favoriet! U kunt tot en met woensdag 23 maart uw stem uitbrengen via de website van Nederland Zingt. De publieksstemmen bepalen samen met het jury-oordeel welke drie organisten doorgaan naar de finale (het oordeel van de jury en het publiek wegen elk voor de helft mee in het eindoordeel). De Visie-redactie heeft bovendien twee wildcards te vergeven.

Tijdens een Visie-lezersavond op 31 maart gaan de laatste vijf organisten met elkaar strijden om de eerste plaats. De winnaar speelt tijdens de Nederland Zingt Dag op 23 april tijdens het pauzeprogramma én mag mogelijk deelnemen aan een tv-opname van Nederland Zingt. Daarnaast krijgen de nummers 1, 2 en 3 een masterclass improvisatie van Marco den Toom.

U kunt op de website van Nederland Zingt stemmen op uw favoriete organist. Na deze stemronde besluiten we de wedstrijd met een spectaculaire finale-avond op 31 maart. De vijf beste spelers zullen op deze avond voor u optreden. U als Visie-lezer bent van harte uitgenodigd! Dus houdt u van orgelmuziek en heeft u zin in een leuke avond uit? Kom dan naar de finale-avond op donderdag 31 maart in de Fonteinkerk in Nijkerk. De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht.

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons