Selena Gomez 'leidt aanbidding' bij Hillsong

“Ik ben zo dankbaar voor Zijn genade en begrip”

in Mediatips

Een maand geleden gaf zangeres Selena Gomez een verrassings-optreden tijdens een concert van de christelijke band Hillsong Young & Free. Deze week deelde ze haar ervaringen over het optreden op Instagram: “Het was de eerste keer dat ik de aanbidding leidde”, aldus de 23-jarige popster.

Relatie met God
“Ik mocht het eerste aanbiddingslied zingen dat ik ooit heb geschreven”, schrijft Selena over de uitvoering van haar lied ‘Nobody’. "Ik ben zo dankbaar voor Zijn genade en begrip. Dit liedje gaat over Degene die alles bij elkaar houdt, ook al kan ik het zelf niet meer aan".

Kerkbezoek
Regelmatig bezoekt Selena Gomez de kerkdiensten van de populaire pinkstergemeente Hillsong. Ook is ze een grote fan van de muziek. “Ik ben dol op Hillsong. Ik hou van al hun aanbiddingsmuziek, ik heb er echt een zwak voor”, zegt de popster enthousiast.

Foto: Instagram

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons