Kanye West viert Pasen met speciaal paasgebed

in Geloven

Rapper Kanye West heeft op Eerste Paasdag een speciaal nummer uitgebracht, genaamd 'Ultralight Prayer'. In het nummer is te horen hoe gospelzanger Kirk Franklin voor de rapper bidt.

“Vader, dit gebed is voor iedereen die zich te onwaardig voelen", zegt Kirk Franklin in zijn gebed. "Laat hen weten dat U daarom aan het kruis ging, zodat we eeuwig leven kunnen hebben. Als al Uw kinderen op hun knieën gaan, dan vergeeft U onze zonden en maakt U ons helemaal nieuw”.

Het is niet voor het eerst dat Kanye West zich met christelijke thema’s bezig houdt. Zo verscheen op zijn debuutalbum het nummer ‘Jesus Walks’, en verwees zijn laatste albumtitel naar Paulus de Apostel. “Hij was de krachtigste boodschapper van de eerste eeuw”, zei West op Twitter.

Ondanks het bijzondere gebed werd de bijdrage van Kirk Franklin niet door iedereen in dank afgenomen. Veel christenen zagen de samenwerking als een bevestiging van Kanye West’s “godslasterende muziek”. “Two can not walk together, unless they are in agreement”, zo stelde een volger van Kirk Franklin op Twitter.

Franklin deelde zijn gedachten eerder over de discussie: “Het spijt me dat Kanye West niet goed genoeg is, niet christen genoeg. Ook ik ben dat niet, gezien de reacties van sommigen. Daarom stoppen we niet met rennen. Bidt dat we winnen.”

Bron: Shiningstarmusic.com

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons