Grootschalige evangelisatie-campagne in Zwitserland

Actie promoot tekst in Johannes 3:16

in Geloven

In Zwitserland is woensdag een grootschalige evangelisatiecampagne van start gegaan, genaamd ‘Jean 3.16’. Het doel van de actie is om iedereen bekend te maken met de meest bekende bijbeltekst uit Johannes 3:16.

”Want God had de wereld zo lief, dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.” Voor de lancering van de campagne werd de verwijzing naar deze tekst op 3000 posters, 17.500 auto-stickers, 4000 ballonen, 5000 vlaggetjes en 50.000 kaarten gedrukt.

Alle christenen in Zwitserland worden opgeroepen om het logo van de campagne als profielfoto op Facebook te gebruiken, en de sticker achterop hun auto te plakken.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons