"Geen gebed voor gezicht van mijn dochter a.u.b."

Moeder wil dat mensen verder kijken dan haar afwijking

in Geloven

Katie Crenshaw is klaar met de reacties die ze krijgt over het gezicht van haar dochtertje Charlie. De vrolijke peuter heeft een goedaardig bloedgezwel (haemangioom) op haar gezicht. “Je hoeft niet te bidden dat het weggaat. Het is een deel van haar unieke schoonheid”, schrijft Katie.

Een haemangioom is de meest voorkomende (goedaardige) tumor op babyleeftijd. De vlek op het gezicht van Charlie zal misschien nooit meer verdwijnen. “En weet je wat? Dat hoeft ook niet”, schrijft Katie in haar blogpost. “Haar haemangioom zegt net zoveel als een moedervlekje op haar arm. Ik heb het liever over haar geweldige lach, of haar prachtige ogen”.

Gebed
Vaak bieden mensen aan om te bidden dat de tumor zal verdwijnen. Katie: “Bid liever dat ze een zelfverzekerde meid mag worden die van zichzelf zal houden, hoe ze er ook uit ziet. Bid dat ze een sterk persoon mag worden”.

Foto: Instagram

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons