Gebed voor dakloze man gaat viraal

Foto op Facebook wordt meer dan 34.000 keer gedeeld

in Geloven

Een foto van een jongen uit de Amerikaanse stad Baltimore ging deze week viraal. De maker van de foto Jonathan Stormz liep op straat toen hij de jongen voor een dakloze man zag bidden. “Hij liep naar de vreemdeling toe, legde zijn hand op zijn schoen en begon voor hem te bidden”, zegt Jonathan.

“Het was een geweldig gezicht. Ik bid dat deze jongen een leider voor zijn leeftijdsgenoten mag worden, en dat hij hiermee doorgaat”, zegt Jonathan. Hij deelde het moment op Facebook, waar zijn foto meer dan 34.000 keer werd gedeeld.

De foto is een lichtpuntje voor Baltimore, waar in het afgelopen jaar hevige rellen uitbraken. Dit gebeurde naar aanleiding van Freddie Gray, een zwarte man die overleed in politiehechtenis. Het geweld keerde zich tegen de politie, maar ook de stad werd geplunderd.

Foto: Facebook

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons