Jezus is voor mij niet 'nemen' maar 'geven'

Video | Lenette van Dongen is Verteller in The Passion

Cabaretière Lenette van Dongen is op 24 maart te zien in The Passion. Ze zal de rol uitvoeren van de Verteller. Dit werd dinsdagavond bekendgemaakt in de talkshow Jinek. De zesde editie van The Passion komt dit jaar live vanuit Amersfoort.

Lenette van Dongen is cabaretière. Als verteller in The Passion neemt zij de bezoekers op het plein en de kijkers thuis mee in de paasvertelling: “Ik vind het een hele leuke uitdaging en heb er zeker zin in. De verhalen zitten door mijn jeugd verweven. De eenzaamheid van de juiste keuze is iets in het verhaal dat mij aanspreekt. Iedereen gaat de ene kant op en jij voelt dat je de andere kant op moet gaan.”

Amersfoort is gastheer van deze editie van The Passion. Het muzikale evenement wordt live vertolkt op het Eemplein, waar de artiesten aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers het hoopvolle verhaal van lijden, sterven en de opstanding van Jezus vertellen. Ook trekt een processie met een groot verlicht kruis door de stad richting het Eemplein.

Video: Nathalie van 't Slot

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons