"Ik ben écht fan van Jezus"

Video | Ellen ten Damme vertolkt de rol van Maria in The Passion

Zangeres Ellen ten Damme is op 24 maart te zien als Maria in The Passion, de eigentijdse uitvoering van het lijdensverhaal van Jezus. Dit werd dinsdagavond bekendgemaakt in de talkshow Jinek.

Ellen ten Damme is een veelzijdig talent, we kennen haar van films en muziek. Als het muzikaal is, is ze in haar element, van popconcerten tot circus of Concertgebouw. In The Passion 2016 vertolkt zij de rol van de moeder van Jezus: Maria. Ten Damme ziet uit naar het evenement: "Ik heb heel veel zin om in dit grootse muziek-evenement een waardige Maria neer te zetten, die als moeder aller moeders troost biedt aan zo velen. Ik vind het spannend en ook heel mooi om in de Maria-rol live te zingen tussen al dat publiek op het plein."

Amersfoort is gastheer van deze editie van The Passion. Het muzikale evenement wordt live vertolkt op het Eemplein, waar de artiesten aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers het hoopvolle verhaal van lijden, sterven en de opstanding van Jezus vertellen. 

Video: Nathalie van 't Slot

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons