Hoorspel: Ooggetuigen van Jezus

In 40 dagen door Jezus' leven

in Mediatips

The Passion introduceert vandaag een nieuwe manier om naar het evenement toe te leven. Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor 'ooggetuigen van Jezus', dagelijks een email of Whatsapp-berichtje met een hoorspel, korte video of overdenking.

In het hoorspel reist een verslaggeefster 40 dagen voor Pasen naar 'De Stad'. Daar raken mensen niet uitgepraat over ene Jezus. Nieuwsgierig gaat ze op zoek naar wie deze Jezus is.

Aanmelden
Ga met de verslaggeefster mee en ontdek in 40 dagen meer over het leven van Jezus. Als je je aanmeldt krijg je naast het hoorspel ook challenges en prikkelende gedachten opgestuurd. Een leuke manier om te leren over wie Jezus is, en het verhaal voorafgaand aan het Paasverhaal te leren kennen. Kijk hier om je aan te melden.

Luister hier het eerste hoorspel:

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons