Groot Nieuws Radio krijgt nieuwe directeur

"Hardeman is stabiel en talentvol."

in Mediatips

Wilfred Hardeman is benoemd tot directeur van Groot Nieuws Radio. Hij volgt Koos Timmer op, die in december 2014 aantrad als interim-directeur.

Verbinder
Vanaf april gaat Hardeman aan de slag in zijn nieuwe functie. "Ik zie het als mijn missie om leiding te geven aan een radiostation dat christenen in Nederland wil verbinden en uitdagen om actief met hun geloof aan de slag te gaan. Met onder andere het winnen van de Gouden RadioRing is vorig jaar bewezen dat er behoefte is aan christelijke radio."

Naar functie toegegroeid
Hardeman werkte het afgelopen jaar al nauw samen met interim-directeur Koos Timmer. De Rover: "Op deze manier raakte Wilfred meer betrokken bij de bedrijfsvoering en is hij toegegroeid naar de functie van directeur. We zijn zeer tevreden hoe Koos het afgelopen jaar de reorganisatie heeft geleid en de basis heeft gelegd. Samen met Wilfred en zijn team willen we de komende jaren verder bouwen aan dit mooie radiostation. Dit in afhankelijkheid van de zegen van God, die de vrucht op ons werk kan geven."

Al vanaf de start in 2007 is Wilfred Hardeman betrokken bij Groot Nieuws Radio. Hij presenteerde de programma’s Ochtendeditie en De Dag Van Vandaag. Sinds 2012 gaf hij leiding aan de redactie van Groot Nieuws Radio.

Ron de Rover, voorzitter van de Raad van Bestuur: "Het bestuur kiest met Wilfred Hardeman voor een stabiele en talentvolle directeur."

Bron: Groot Nieuws Radio

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons