Eerste namen Gracelandfestival 2016 bekend

'Het aftellen is begonnen'

in Mediatips

Deze zomer zal de tweede editie van het christelijk festival 'Graceland' van start gaan op Camping 'De Betteld' in Zelhem. Het festival vindt plaats op 26, 27 en 28 augustus 2016.

Op de website staat: "Graceland is een festival waar ruimte is om God te zoeken, waar genade gevierd wordt en waar ontmoeting is vanuit verschillen."

Verder schrijft de organisatie: "Op Graceland kan je los gaan en genieten van hip-hop tot metal, van worship tot pop en rock en elektro/dance. Naast muziek kan je je laten inspireren door sprekers, schrijvers, snuffelen in vintage kleding en nog veel meer. Om jullie honger voor het komende festival aan te wakkeren, hebben we de eerste namen om alvast op te kauwen. Hier is een voorproefje van het nationale talent, de ervaren sprekers, de verrassende kleinkunst en de internationale muzikale kwaliteit op Graceland Festival 2016."

Muziek is er onder andere van 'TWELVE24'. Deze driekoppige band met roots uit drie verschillende continenten komt naar Graceland voor hun debuut in Nederland. Ryan, Josh en Christina hechten veel waarde aan een duidelijke boodschap in hun teksten. Hun muziek is een combinatie van feel-good Pop, EDM en rap. Ook Shirma Rouse zal optreden tijdens het festival. Voor de kinderen zal Marcel Zimmer een vrolijk concert verzorgen.

Sprekers zijn onder andere Corjan Matsinger en Reinier Sonneveld. Ook is er medewerking van De Rechtstaat, één van de opkomende en veelbelovende acts binnen de christelijke Nederlandse muziekscene. 

Meer informatie over het Gracelandfestival vind je op de website

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons