Wacht niet langer!

Event van de 4e Musketier in Zwolle

in Mediatips

Vandaag is er een groots evenement van "De 4e Musketier" in Zwolle. De 4e Musketier is een mannenbeweging die verschillende landen evenementen organiseert voor mannen.

Henk Stoorvogel: "Het 4M Event is dé manier om het nieuwe jaar goed te beginnen, samen met je vrienden. De dag staat bol van de inspiratie, muziek, ontmoeting en beleving en is exclusief bedoeld voor de mannen van Nederland."

Zo'n 5000 mannen zijn vandaag bij elkaar gekomen in de IJsselhallen in Zwolle. Henk: "Het evenenment is groots en dichtbij tegelijk. In de nieuwe, persoonlijke opzet is er alle ruimte voor de persoonlijke verhalen van de mannen die er vandaag zijn".

'Wacht niet langer'
Het thema van het 4M Event 2016 is Wacht niet langer. Want volgens de organisatie kan het echt. Henk vervolgt: "Jij kunt veranderen. Samen kunnen we impact maken op Nederland, op de wereld. Jouw druppel kan het kleine begin zijn van een grotere golf. Eén ding is nodig: wacht niet langer. En ook daarover zal ik vandaag spreken."

Gevecht
Martin Sanders is met een groep mannen uit zijn kerk te Harderwijk ook afgereisd naar Zwolle. Martin: "De sfeer is super hier! Ik ben gewoon emotioneel.....net heeft Henk Stoorvogel een eerste toespraak gehouden. En dat kwam echt binnen. Hij sprak over Nehemia. Als man moet je je verdediging op orde hebben voor de zonde in je leven. En ik moet eerlijk zeggen: dat is altijd weer een gevecht. Vandaag geef ik dat weer toe aan mezelf, maar ook aan Jezus. Op dit moment zingt Martin Smith: Find me in the river. En vorig jaar lag ik letterlijk in de rivier tijdens het karakterweekend. Toen ook mocht ik ervaren dat Jezus er is en dat je elke keer bij Hem terug mag komen".

Dancefloor
Martin Smith zorgde aan het begin van de middag al voor een feestje met 'Gods great dancefloor'. Ook Jan van den Bosch is aanwezig als spreker. Jan: "Vandaag mag ik spreken op de dag van de 4e Musketier. Geweldige club, de 4e Musketier. Hier op de foto met mijn goede vriend Henk Stoorvogel die de motor is achter deze beweging. Ik kan NIET WACHTEN om weer op pad te gaan, voor het eerst na mijn operatie. Dus nu heel voorzichtig op naar Zwolle." 

De dag duurt tot 20:00 uur. Via Periscoop kan men live meekijken.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons