Van glossy Jezus! naar commercial

"Koop glossy voor €1 en deel deze uit aan bezoekers van kerstviering"

in Christelijk Nieuws

In de kerstcommercial van de Protestantse Kerk wordt de rol van Jezus door dezelfde man vervuld die op de cover van de glossy Jezus! staat. Om die reden kunnen gemeenten die tot de Protestantse Kerk behoren de glossy voor slechts 1 euro bestellen.

De glossy wordt nog voor de kerstdagen bezorgd, zodat die tijdens de kerstvieringen uitgedeeld kan worden aan bezoekers.

Glossy
In maart 2015 verscheen de glossy Jezus!, onder hoofdredactie van Arhur Japin. Deze bevat artikelen van Leo Blokhuis, Bram Bakker, Goedele Liekens en natuurlijk Arthur Japin zelf. Het gerenommeerde reclamebureau KesselsKramer verzorgde de fotografie, de modereportage en de vormgeving. Tevens bevat de glossy een virtuele 3D pelgrimstocht, waardoor het mogelijk is om met een smartphone door de belangrijkste plekken in Israël te lopen.

Commercial
Vanaf 17 december wordt de kerstcommercial van de Protestantse Kerk in Nederland uitgezonden bij Ster. Leden van de Ichtuskerk in Colmschate bedachten het script van deze reclamespot. Zij vervullen ook alle rollen in de commercial, behalve de rol van Jezus. 

Bron: PKN

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons