Hart van kerst: "Kom aanbidden"

"Fraaie reminder betekenis kerst"

in Geloven

Te midden van al het kerstballenlawaai, eetgeweld en gezelligheidsideaal is het ieder jaar een uitdaging om het hart van Kerst in het oog te houden. Deze video helpt.

Gelukkig komen er, bijvoorbeeld op social media, ook regelmatig inspirerende citaten, nadenkertjes en bijbelteksten langs. Zo ook deze video waarin twee Amerikaanse vocalgroepen de oproep en boodschap van kerst niet alleen mooi ten gehore brengen, maar ook visueel dichterbij brengen.

Kom je aanbidden

Gun jezelf een paar minuten de tijd om deze video te bekijken. De makers beloven je een 'fraaie reminder aan de waarde van geloof en de oproep van kerst om óók te komen - en Jezus te aanbidden'. Let op het jonge meisje in de video, die gaandeweg een keus maakt om het kerstkind te aanbidden.


De makers van de video
Deze kerstvideo is een initiatief van Faith Counts. Faith Counts noemt zichzelf een interkerklijke online organisatie in de Verenigde Staten met één boodschap en doel: laten zien dat geloof er toe doet. Door middel van video's, teksten en social media uitingen is een community ontstaan waar mensen geloofsinspiratie kunnen vinden. De organisatie zegt geliked te worden door zo'n 100 miljoen Amerikanen

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons