Kerk geeft alleenstaande pizzabezorgster $1400 fooi

"Ik moet gewoon de Heer danken"

in Christelijk Nieuws

Een pizzabezorgster uit het Amerikaanse Rocky Top in de staat Tennessee kreeg afgelopen zondag een wel erg royale fooi. Een kerk gaf bezorgster Audrey Martin een bedrag van $1400 voor het bezorgen van 10 pizza's tijdens een bijbelstudieavond.

Audrey Martin is een alleenstaande moeder met drie kinderen van jonger dan vijf. Ze moest recent haar appartement verlaten en werkt nu voor Domino's Pizza. Eigenlijk hoefde ze 's zondags niet te werken, maar door 'toevallig' even bij te springen maakte ze deze bijzondere gebeurtenis mee.

Voorganger Tony McAfee bestelde 10 pizza’s voor tijdens een bijbelstudieavond. Daarbij vroeg hij de pizzeria om iemand te sturen die hij een fooi kon geven. Toen Martin de kerk binnenkwam werd haar gevraagd om naar voren te komen. McAfee vroeg vervolgens de gemeente of ze hem wilde helpen met het verzamelen van een flinke fooi.

Terwijl gemeenteleden naar voren kwamen begon Martin te huilen. Ze vertelt: "Ik kan nu eindelijk een plek vinden voor mij en mijn kinderen. Ik was al aan het denken hoe ik de kinderen een goede kerst kon geven. Ik blijf sterk en ik moet gewoon de Heer danken."

Bron: Christian Post

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons