Kaal voor de kerk?

Deze voorganger knipt straks misschien zijn krullenbos

in Christelijk Nieuws

De voorganger van gemeente 'de Basis' in Apeldoorn, Peter van der Weerd, heeft een ludieke actie op touw gezet. Voor de inrichting van het nieuwe kerkgebouw wordt er geld verzameld. Bij elke donatie kan de gever kiezen uit twee opties: de voorganger moet zijn haar knippen of zijn kapsel houden.

Peter van der Weerd is voorganger van de Basis. Hij studeerde theologie in Delft en heeft in 2005 'de Basis' gesticht in Apeldoorn. Die gemeente hoopt in 2016 een nieuw kerkgebouw te betrekken. Voor de inrichting van de nieuwbouw bedacht van der Weerd deze actie. 

Mensen kunnen een donatie overmaken op de website van de Basis. Bij de donatie kun je kiezen uit twee opties: wel of niet knippen. Om het haar van de voorganger kort te knippen moet er minimaal 3000 euro worden geboden door de voorstanders. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons