Bidden voor de moslim-naaste

Platform Loving & Serving Muslims organiseert landelijke gebedsdag

in Geloven

Het platform Loving & Serving Muslims organiseert op 15 oktober voor de tweede keer een gebedsdag voor Moslims in Nederland en daarbuiten. Dit jaar vindt de gebedsdag plaats in samenwerking met diverse gebedshuizen in Nederland. Daardoor is het mogelijk om op meerdere locaties in het land bijeen te komen om te bidden voor moslims.

De achttien missionaire organisaties die in het platform verenigd zijn, roepen op om tijd apart te zetten en te komen bidden voor de moslim-naaste dichtbij en ver weg. Robert-Jan Sterk, directeur van Operatie Mobilisatie (een van de betrokken partijen) benadrukt de urgentie daarvan: “Juist nu er zoveel moslims op de vlucht zijn, op zoek naar vrijheid, vrede en veiligheid, is het van belang dat we voor hen bidden en God vragen dat ze Zijn vrede mogen ervaren en ontdekken.”

Medewerkers van de deelnemende organisaties gaan in het midden van het land samen op de knieën. Meer informatie over de locaties en tijden vindt u op www.lovingandservingmuslims.nl . 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons