Wapenmaker zet psalm op geweer tegen moslims

"Als een moslimterrorist dit wapen wil pakken, dan zal een bliksem uit de hemel hem treffen''

in Christelijk Nieuws

Een wapenmaker in de Verenigde Staten heeft zich de woede van verschillende islamitische organisaties op de hals gehaald. Het bedrijf Spike's Tactical heeft op zijn nieuwe Crusader een bijbelvers gezet, dat moet voorkomen dat het automatische wapen wordt gebruikt door moslimterroristen.

Het gaat om een deel van psalm 144: "Geloofd zij de Heere, mijn rots, die mijn handen leert om te strijden, mijn vingers om oorlog te voeren''. Ook is er een kruis op het wapen gezet. In een filmpje op de website van Spike's Tactical spreekt de maker duidelijke taal. "Als een moslimterrorist dit wapen wil pakken, dan zal een bliksem uit de hemel hem treffen'', aldus de ontwikkelaar. Hij zegt dat ervaringen in Irak hebben aangetoond dat steeds meer wapens uit de Verenigde Staten in handen van jihadisten vallen.

De Raad voor Amerikaans-islamitische Betrekkingen (CAIR) heeft met afschuw gereageerd op het wapen. "Dus dit wapen is voor christelijke terroristen ontworpen?'', vraagt voorzitter Hasan Shibly zich af. Hij wijst erop dat van de 205 meervoudige moorden dit jaar in de VS, slechts één door een moslim is gepleegd.


Bron: ANP
Foto: Spike's Tactical

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons