EO Geloven-app nu beschikbaar

'Neem EO Geloven met je mee!'

in Mediatips

De EO Geloven-app is nu te downloaden voor je mobiele telefoon en tablet. De app biedt je elk moment van de dag het laatste christelijke nieuws en interessante verdiepende artikelen.

Voor Apple-gebruikers is de EO Geloven-app te downloaden in de App Store. Ook in de Google Play Store voor Android is de app te vinden.

Met de EO Geloven-app heb je toegang tot alle artikelen op de website. Het is nu mogelijk om meldingen te ontvangen als er een nieuw artikel online staat. Ook heb je in de app toegang tot EO Radio 5, waar je de hele dag kan luisteren naar EO programma's en christelijke muziek.

Midden in het leven
De EO Geloven-app verbindt je met de website van EO Geloven. Daar vind je het laatste christelijke nieuws. Je leest over actuele thema's, zoals wat christenen ondernemen om vluchtelingen te helpen. Ook kun je er inspirerende ervaringen van andere gelovigen lezen.

Er is daarnaast ook ruimte op de site voor verdieping. Denk hierbij aan blogs over geloofsvragen, tips voor het leven en uitleg over de Bijbel. Zo staat EO Geloven midden in het leven.

Download de EO Geloven-app hier:

iPhone/iPad - App Store

Android - Google Play Store

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons