Artiesten Zilveren Duif Gala bekend

Christelijke muziek in de schijnwerpers

in Mediatips

De line-up voor het feestelijke galaconcert is rond. Onder andere Psalmen voor Nu, Kees Kraayenoord en Ralph van Manen geven acte de présence

De voorbereidingen voor de vierde editie van de Zilveren Duif Awards zijn in volle gang! Het feestelijke galaconcert voor de uitreiking van de awards is op donderdag 12 november 2015 in de Basiliek te Veenendaal. Het concert wordt gepresenteerd door Herman Wegter en Ronald Koops.

Naast de bekendmaking en uitreiking van de verschillende awards, zijn er optredens van o.a. Reyer, Damascus, Kees Kraayenoord, Psalmen voor Nu, Joke Buis, Reni & Elisa Krijgsman en Ralph van Manen.
Tickets zijn te reserveren via www.zilverenduif.nl Het officiele programma duurt van 19.30 tot 22.00 uur.
Daarna begint de voor iedereen met een ticket toegankelijke afterparty. 

De Zilveren Duif Awards worden uitgereikt in zeven categorieën:
1. Beste Album Nationaal
2. Beste Album Internationaal
3. Beste Album Kindermuziek
4. Beste Lied (Buma Cultuur Prijs)
5. Beste Album Instrumentaal
6. Beste Album Koren en Groepen
7. Zilveren Duif Aanmoedigingsprijs
        (juryprijs voor het beste debuutalbum)

Week van de Christelijke Muziek
Het galaconcert van de Zilveren Duif Awards vindt opnieuw plaats tijdens de promotiecampagne Week van de Christelijke Muziek. Van 9 t/m 14 november 2015 staat christelijke muziek in de schijnwerpers, zowel in de christelijke boekhandels als in de media. Boekhandels organiseren tal van activiteiten om de consument speciaal voor muziek naar de winkel te trekken. Zoals instore concerten, signeersessies en aanbiedingen. 

Over de Stichting Zilveren Duif
De organisatie van de Zilveren Duif Awards is in handen van de Stichting Zilveren Duif. De stichting wil weer zoveel mogelijk producenten, distributeurs en liefhebbers van christelijke muziek ontmoeten om samen de positieve ontwikkelingen in de muziekbranche te vieren. Voor de promotie van de Zilveren Duif Awards wordt onder meer nauw samengewerkt met Groot Nieuws Radio en BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons