"Alleen de ware God kon mijn hart veranderen"

Bijzondere bekering van voormalig strijder Arafat

Hij haatte Joden, was scherpschutter voor Arafat en gooide handgranaten naar christenen. Het leven van Tass Saada draaide jarenlang om haat en geweld.

Na zijn leven als scherpschutter vertrekt Tass Saada naar Amerika om te studeren. Als zijn studie is afgerond wil Tass gaan werken in een restaurant. Dit lijkt onmogelijk lijkt omdat hij geen verblijfsvergunning heeft, maar Tass lost dit probleem snel op: hij besluit te trouwen met een Amerikaanse vrouw.

Tass Saada bouwt een nieuw leven op in Amerika. Hoewel hij geen gevechtsstrijder meer is, wordt zijn haat jegens joden en christenen niet minder. Totdat hij een bijzonder gesprek krijgt met goede vriend Charlie. Het leven van Tass krijgt een hele nieuwe wending... 

Bekijk de video: 

Tass Saada schreef het boek 'Arafat was mijn held', waarin hij vertelt over zijn leven als strijder en hoe hij tot geloof kwam.


Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons