100.000 Arabische Bijbels voor vluchtelingen

"Een unieke kans om deze mensen te bereiken"

in Christelijk Nieuws

Het City Bible project uit Veenendaal heeft een actie op touw gezet om 100.000 Arabische City Bijbels te verspreiden. Dat gebeurt niet alleen onder vluchtelingen in Nederland, maar ook internationaal.

De afgelopen periode zijn in Nederland heel wat initiatieven ontstaan om vluchtelingen te helpen. Ook de christelijke internationale organisatie Loukas Foundation wil zijn steentje bijdragen. Dat doen ze door extra Arabische City Bijbels te drukken.

Evangeliseren
Met het City Bible Project zorgt de Loukas Foundation er voor dat het Nieuwe Testament met uitleg over hoe je tot geloof kunt komen wordt verspreid. Met de Bijbels wordt er al meerdere jaren in verschillende landen geëvangeliseerd.

Voor de vluchtelingen wil de Loukas Foundation nu van de Arabische City Bible extra exemplaren drukken. De organisatie ziet dit als een unieke kans. "Deze mensen, die uit hun traditionele omgeving verdreven zijn, kunnen we met het evangelie bereiken. Meer dan ooit staan ze er open voor en velen komen tot geloof in Jezus Christus."

De bedoeling is om nog deze week de 100.000 Arabische City Bijbels te drukken. De organisatie vraagt steun bij het bekostigen van de drukkosten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons