Zelfgebakken koekjes mèt boodschap

Versier je koekjes met een (bijbel)tekst

in Geloven

Op z'n minst zal de visite verrast zijn voordat ze je zelfgebakken creaties opknabbelen. Een koekje met daarop de tekst 'Je bent een parel in Gods hand' smaakt toch ook veel lekkerder? Het draagt in ieder geval bij aan het delen van Gods liefde, vindt de bedenker van de christelijke koekjesstempel.

Bakken is een liefhebberij van velen. Wat is er mooier dan dit te combineren met de boodschap van Gods liefde?

De medewerkers van het Nederlandse Laura's Creations weten het antwoord en zijn trots op hun nieuwste product: een unieke cadeaulijn met 5 verschillende koekstempelsets met daarop opbeurende christelijke teksten. Eigentijds en van hoogwaardige kwaliteit. Passend bij de huidige markttrends.

Bake it Forward
"Deel (Gods) liefde in elkaars mooie én moeilijke tijden" is het motto van de Bake it Forward producten. Niet alleen bakken voor jezelf, maar juist ook voor de mensen om je heen. Alle soorten zelfgebakken koekjes en cupcakes kun je bestempelen met een prachtige boodschap, zoals: Je bent een parel in Gods hand of Je bent een Koningskind of God houdt van jou

Eerder al kwam Laura's Creations met steigerhouten borden met daarop bijbelteksten. 

Aan de (be)slag
De inhoud Bake it Forward koekstempelset bestaat uit 1 houder in hout, 2 siliconen koekstempels met de teksten 'God houdt van jou' en 'Je bent een kind van God' èn het juiste recept voor koekjesdeeg zodat de stempelteksten goed leesbaar zijn na het bakken van de koekjes. De stempels zijn ook goed te gebruiken op marsepein, fondant of cupcakes. Aan de slag dus!

Bekijk de gehele collectie hier.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons