Jezus-vertolker Ted Neeley op Uitmarkt

Optreden Internationale cast Jesus Christ Superstar

in Geloven

Op zondag 30 augustus vormt de Musical Sing-a-Long de jaarlijkse afsluiter van de Amsterdamse Uitmarkt 2015. Het (meezing)spektakel presenteert tijdens een live uitzending het musicalaanbod voor het nieuwe theaterseizoen.

'Superstar' Ted Neeley
Eén van de hoogtepunten belooft het optreden van de internationale cast van de rockopera Jesus Christ Superstar te worden. Ted Neeley, de originele Jezus-vertolker uit de beroemde filmversie, zal hierin zijn opwachting maken. Voor hem is tevens een aandeel in het optreden tijdens de Musical Sing-a-Long weggelegd. In het nummer 'Superstar' zal Ted Neeley voor het eerst in Nederland zijn opwachting als Jezus maken.

Jesus Christ Superstar in Nederland
In december komt de internationale cast van Jesus Christ Superstar weer naar Nederland voor zeven voorstellingen van de rockopera. Naar aanleiding van het 40-jarige jubileum van de gelijknamige film in zijn vaderland heeft de Italiaanse producent Massimo Piparo deze uitvoering geproduceerd. 

Op 15 december beleeft deze versie van Jesus Christ Superstar de Nederlandse première in het World Forum Theater in Den Haag. Hier is de voorstelling tot 23 december te zien.

Bron: TEC/IKON Kerknieuws

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons