Graceland Festival bijna van start

Festival met artiesten, kunstenmakers en sprekers

in Mediatips

Op dit moment is men druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Graceland Festival. De eerste editie van dit festival wordt op 14, 15 en 16 augustus gehouden op het terrein van camping en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem.

Voor de festivalgangers is een apart terrein vrijgemaakt waar gezamenlijk gekampeerd kan worden. Desgewenst kan er echter ook op het reguliere kampeerterrein een plek gezocht worden. Er is ook ruimte voor de geplande groei van het festival in de komende jaren.

Graceland is een christelijk festival met muziek, kunst, theater, sport en sprekers. Bands uit binnen- en buitenland komen naar Zelhem om op te treden. Van metal, rock en pop tot hiphop, dance en worship. Graceland biedt 'ruimte om God te zoeken, om genade te vieren en elkaar te ontmoeten vanuit verschillen'. 

Het festival verwacht zo'n 1.000 betalende bezoekers. Het programma op zondag met onder andere een grote dienst om 11.00 uur is gratis toegankelijk.

Op het programma staan onder andere optredens van Manafest (VS), Everyday Sunday (VS), Draw the Parade (NL),  Rogier Pelgrim (NL), en het Vreemdelingencollectief. Sprekers als: Reinier Sonneveld en Rikko Voorberg, theater van o.a. Elise Mannah en een optreden van Elly & Rikkert tijdens het kinderprogramma. Het totale programma vindt u op de website van het festival: www.gracelandfestival.nl.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons