Tóch even MAF-piloot

Timon kan geen piloot worden door hartprobleem

in Geloven

Timon weet al jong wat zijn droombaan is: zendingspiloot bij de MAF. Tot hij na een rondje racefietsen tegen zijn vader flauwvalt en maar slecht herstelt. Hij blijkt een hartritmestoornis te hebben; zijn droom valt in duigen. Hij komt naar de Open Dag van de MAF om zich te oriënteren op andere mogelijkheden, maar zijn moeder heeft meer voor hem in petto...

Elke vijf minuten een vliegtuig
Elke vijf minuten (!) stijgt er ergens ter wereld een MAF-vliegtuig op om mensen in afgelegen gebieden te helpen. Zo worden ze bereikbaar voor (medische) hulp en het evangelie. De MAF (Mission Aviation Fellowship) werkt samen met meer dan 1000 hulporganisaties, die daardoor effectiever en veiliger hun werk kunnen doen. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons