Nick Vujicic deelt gezinsfoto's

Fotoserie | Unieke plaatjes van 'de man zonder armen en benen' en zijn familie

in Geloven

Nick Vujicic (32) is wereldberoemd als ‘de man zonder armen en benen’. Maar misschien nog opvallender is zijn positieve levenshouding, zijn passie en zijn uitgesproken geloof. Woensdag deelde Nick een paar unieke foto's van hem en zijn gezin.

Gisteren schreef Nick op Facebook: "Sharing with you the joy of our family in the excitement and anticipation of Dejan's arrival :). Thanks to our photographer Nicoletta Daskalakis we got some pretty awesome shots. Hope you enjoy these photos. Thanks for keeping us in your prayers."

Onlangs spraken we Nick Vujicic en vroegen naar zijn positieve levenshouding en zijn rotsvaste geloof in God. Lees het interview hier

EXTRA | Het liefdesverhaal van Nick Vujicic en zijn vrouw Kanae

Foto's: Facebook

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons