BOEKENTIPS | Win een boek

Zomerboeken

in Mediatips

Mirjam van der Vegt geeft ons de top 3 uit de boeken die ze afgelopen jaren schreef. Wil jij een boek winnen? Reageer dan onder het artikel.

1. Herademen met de Psalmen

Vorig jaar zomer besloot ik elke dag met een Psalm in gedachten te gaan wandelen in Kroatie. Na veertig dagen wilde ik niet meer ophouden, zo bijzonder was dit. Het resulteerde in het boek Herademen met de Psalmen, dat je alleen of in een groep kunt gebruiken en in een Stiltetour rondom de Psalmen, samen met Ronald Koops. (www.stiltetour.nl)

2. Durf te leven - vrij bewegen in een angstige wereld.
Twee zomers geleden sloegen wij op de heenreis naar onze zomerbestemming met 120 km per uur over de kop. Als door een wonder overleefden wij als gezin dit ongeluk. Wat doe je als je getroffen wordt door een crash in je leven? Hoe ga je weer onbevangen en vol vertrouwen op weg na een crisis? Daarover gaat dit praktische boek. Er zit ook een poster bij ter aanmoediging voor iedereen die wel eens angstig is. Die kun je gratis downloaden aan Mirjams Leestafel op mijn website.

3. Stil - tijdloze glossy
Verstilling via woord en beeld. Voor wie houdt van een blad dat tijdloos is, hebben ontwerper Margreet Kattouw en ik deze bijzondere glossy gemaakt. Zonder advertenties, met prachtig beeld en teksten, kaarten en heel veel extra's. Om te onthaasten aan de waterkant.

We mogen van alle drie de genoemde boeken een exemplaar weggeven. Laat onder dit artikel weten waarom jij één van deze drie boeken deze zomer wilt lezen…. en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Je kunt de boeken ook kopen in de boekhandel of bestellen via www.mirjamvandervegt.nl  

Mirjam van der Vegt is schrijver, spreker en trainer. Eerder verschenen van haar hand veelgeprezen romans (Schaduwvlucht, De laatste patiënt, De zomer van de vreemdeling) en het stilteboek Koester je hart met het bijbehorende werkboek Stille momenten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons