Weinig interesse voor Gracelandfestival

Dramatische kaartverkoop voor opvolger Flevo Festival

in Mediatips

Deze zomer zou het nieuwe christelijke Gracelandfestival van start moeten gaan op Landgoed Velder in Liempde. De kaartverkoop blijft echter dramatisch achter, zo meldt de organisatie.

'Er moet dus iets gebeuren. We geven Nederland tot en met dinsdag de kans om te laten zien dat we een Gracelandfestival willen hebben. Voor woensdag willen we 1000 kaarten verkocht hebben. Is dit niet het geval dan kan het festival helaas niet doorgaan.

Graceland is een festival waar ruimte is om God te zoeken, waar genade gevierd wordt en waar ontmoeting is vanuit verschillen. Op verschillende podia wordt een grote diversiteit aan muziek aangeboden, van hip-hop tot metal, van worship tot pop en rock en elektro/dance. Naast muziek is er ruimte om geïnspireerd te raken door sprekers, schrijvers, kleinkunst,  snuffelen in vintage kleding en nog veel meer. 

Het Gracelandfestival zou de opvolger moeten worden van het Flevo Festival en het Flavor Festival, maar dan met een multicultureel karakter. De organisatoren hoopten op tenminste 2000 deelnemers.

Bron: Kerknieuws

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons