Nieuwe Bijbel verschijnt deze zomer

Nederlandse Surfbijbel voor de surfscene

in Geloven

Deze zomer verschijnt de Nederlandse Surfbijbel; het Nieuwe Testament aangevuld met getuigenissen van bekende (inter)nationale surfers. 10 jaar geleden is Christian Surfers Holland (CSH) opgericht, een club van christelijke surfers die het geloof met elkaar maar ook met anderen wil delen. Hun missie is om een christelijke aanwezige en getuige te zijn in de Nederlandse surfscene.

Er zijn 8.000 tot 10.000 actieve golfsurfers in Nederland. Overige 'surf minded' doelgroepen zijn kitesurfers, windsurfers, skateboarders, snowboarders etc. Aan de hele kust wordt gesurft van Zeeland tot de Waddeneilanden.

Ark Mission wil helpen 1.500 Surfbijbels - het Nieuwe Testament aangevuld met getuigenissen van bekende en onbekende (inter)nationale surfers - te financieren voor missionair werk op het strand en bij speciale surfevenementen waar ook veel niet christelijke surfers op af komen. 

Ark Mission: "Surfers staan vaak open voor spiritualiteit maar Jezus is soms nog een brug te ver. Met de Surfbijbel willen wij de drempel verlagen om niet-christelijke surfers kennis te laten maken met het Woord van God. Ons gebed is dat veel surfers op die manier de weg naar Hem vinden."

Meer informatie: Arkmission.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons