Het Goede Nieuws van Jezus op je auto

Jezus Leeft plakt gratis autostickers

in Geloven

"Regelmatig bestickeren wij auto's, dit doen we geheel gratis! Wel moet u beloven dat de stickers op de auto laat zitten! Heeft u interesse in stickers om het evangelie bekend te maken, neem contact met ons op!" Dat meldt Jezusredt.nu op hun Facebookpagina.

Het Algemeen Dagblad meldt bij navraag verder dat iedereen vrij is om een eigen tekst op de auto te laten plakken, als het maar over Jezus gaat. Alles wat je hoeft te doen, is een mail sturen. 
Met een middagje plakken wordt de evangeliserende tekst op je auto aangebracht waarna het verspreiden van de boodschap kan beginnen.

Volgens Joop van Ooijen* rijden er inmiddels tientallen auto's rond met evangeliserende teksten. De Facebookpagina schrijft dat zij met deze boodschap al meer dan 500.000 mensen hebben kunnen bereiken: 'Wij geloven dat het Gods hart is dat ieder die de tekst leest bewust te maken van Jezus' liefde voor ons!'

* Evangelist Joop van Ooijen, initiatiefnemer van deze actie werd eerder landelijk bekend als 'Dak-evangelist met de boodschap 'JEZUS REDT' die in rode dakpannen op zijn boerderij langs de snelweg in Giessenburg te zien was. Ook richtte hij in november 2013 de politieke partij 'Jezus Leeft' op.

Bron: Algemeen Dagblad en Facebook 'Jezusredt Nu'

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons