Gratis rondvlucht met de MAF!

Met wie ga jij de lucht in?

in Christelijk Nieuws

Komende zaterdag houdt de stichting MAF (Mission Aviation Fellowship) een open dag op vliegveld Teuge. Je kunt luisteren naar boeiende sprekers, MAF-vliegtuigen bekijken én een rondvlucht maken. En het goede nieuws: wij mogen zo'n rondvlucht voor 2 personen weggeven!

Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF-vliegtuig op om mensen in geïsoleerde gebieden te helpen. De organisatie werkt samen met meer dan 1000 (hulp)organisaties en kerken, zoals de Verenigde Naties, het Rode Kruis, Tear en Unicef. Ook in de noodhulp na natuurrampen als de aardbeving in Haïti speelde de MAF een belangrijke rol.

Misschien wil je iemand de liefde verklaren, of ken je iemand die door een moeilijke situatie gaat en wat verlichting kan gebruiken. Met wie wil jij komende zaterdagmiddag de lucht in en waarom?

Deel hieronder je reactie (vergeet niet je e-mailadres in te vullen) of mail naar geloven@eo.nl. Wie weet zit je zaterdagmiddag op grote hoogte! Donderdag hoor je of je de gelukkige bent :)

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons