Fatima: "Ik heb over Jezus gedroomd"

"Zijn gezicht was zo mooi, dat heb ik nooit gezien"

in Geloven

Iedereen droomt, elke nacht en zelfs diverse keren. Ja, óók als je voor je gevoel droomloos in je bed hebt gelegen. De meeste dromen zijn verwerkingsdromen, maar soms heeft een droom meer te zeggen. EO Geloven sprak met Fatima, een moslimvrouw die in een droom Jezus heeft ontmoet. Ze vertelt hierover in de video.

Fatima woont al heel wat jaren in Nederland samen met haar man en kinderen. Ze is belijdend moslim. Het was dan ook een verrassing: een droom waarin ze een ontmoeting heeft met Jezus en met zijn moeder Maria. Dit was geen 'gewone droom', maar eentje die diepe indruk op haar heeft gemaakt. In de video vertelt zij wat ze in deze droom gehoord en gezien heeft.

Omdat het voor Fatima met haar moslim-achtergrond spannend is om openlijk over deze droom te spreken, is zij niet herkenbaar in beeld en is haar naam gefingeerd.

Meer ontdekken? Evangelie & moslims is een interkerkelijke stichting die via plaatselijke kerken christenen ondersteunt om in woorden en daden de hoop van het evangelie met passie en respect te delen met moslims in hun omgeving. Evangelie & Moslims traint en bemoedigt christenen om bruggen te bouwen naar moslims.

Dromenbijlage
Deze maand besteedt Eva Magazine aandacht aan dromen. In een speciale dromenbijlage vind je een zwerm bizarre, verrassende en grappige droomweetjes voor je.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons