SGP komt met billboard tegen vreemdgaan

"Reclame maken voor trouw binnen relaties"

in Christelijk Nieuws

Partijleider Kees van der Staaij van de SGP heeft donderdag in het tv-programma De Wereld Draait Door de drie billboards voor de campagne tegen overspel laten zien. Het zijn: Overspel: het familiespel met alleen verliezers, De Rekening van overspel en Bemin... je gezin.

Met de teksten op de borden langs snelwegen wil de partij reclame maken voor trouw in relaties.

De SGP keerde zich eerder tegen reclames voor vreemdgaan van vooral datingsites als Second Love. De partij zegt dat overspel veel schade en leed veroorzaakt. Van der Staaij benadrukte in de uitzending nogmaals dat het belangrijk is om te blijven investeren in je relatie. "Met deze campagne geven we stem aan de wens van veel mensen die graag een positief geluid willen horen over trouw."

Via deze site kan het publiek kiezen voor het leukste ontwerp.

Fragment Kees van der Staaij in De Wereld Draait Door

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons