Nieuwe directeur IFES: Wilfried Verboom

Verboom blijft ook directeur van de Bond tegen vloeken

in Christelijk Nieuws

Vanaf maandag 1 juni is Wilfried Verboom, directeur van de Bond tegen vloeken, tevens directeur van studentenbeweging IFES-Nederland. Het combineren van twee banen is volgens Verboom goed te doen.

(imported body)

"De Bond tegen Vloeken heeft belangrijke stappen gezet om in een steeds veranderende context telkens passend op te treden. Hierdoor komt er nu ruimte om ook andere goede doelen te dienen", aldus Wilfried Verboom.

"De afgelopen jaren waren enerverend. Allereerst hebben we gewerkt aan de vraag: hoe kan de Bond tegen vloeken relevanter worden voor Nederland. Dat project is naar tevredenheid afgerond. De afgelopen maanden hebben we de volgende stap gezet in de ontwikkeling van de Bond. Daarin hebben competenties en de toekomst van goede doelen centraal gestaan." Wilfried Verboom is sinds 2012 werkzaam bij de Bond tegen vloeken.

IFES-Nederland bestaat sinds 1959 en is de overkoepelende vereniging voor christelijke studentenverenigingen in Nederland. IFES droomt ervan dat elke student in Nederland kennismaakt met de blijde boodschap van het Evangelie en dat  christenstudenten en afgestudeerden Jezus navolgen in de maatschappij.

Bron: Bond tegen vloeken

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons