"Jij gaat heel hard naar de hel"

Bonus-beeldmateriaal bij Dit is de Dag-reportage

in Mediatips

Op zaterdag 2 mei zendt de EO een Dit is de Dag-reportage uit waarin verslaggeefster Melliena Beckman in gesprek gaat met Nederlandse moslim-vrouwen. De gesprekken met de 'bekeerde' moslima's - die ook nog eens helemaal gesluierd zijn - gaan over hun zoektocht en bekering, de reacties van familie en op straat en over hun reactie op moslimgeweld en het sentiment in Nederland ten opzichte van de Islam.

In de video op deze pagina ontmoet verslaggeefster Melliena Beckmann Roos, die zich twee jaar geleden tot de islam bekeerde en sinds een paar maanden volledig gesluierd over straat gaat. In de reportage op TV is daar slechts een deel van te zien, in dit 'bonusmateriaal' ziet u een gesprek tussen de EO-verslaggeefster en de moslima over christendom en islam, en waarom Roos uiteindelijk voor de laatste gekozen heeft.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons