Biddend bruidspaar gaat viral

"We wilden die stap niet zonder God zetten"

in Geloven

Fotograaf Dwayne Schmidt had al zo'n honderd bruiloften gefotografeerd, maar dit was wel een heel bijzonder moment: de bruidegom en bruid willen elkaar voor de ceremonie nog niet zien, maar willen wel bidden voor ze elkaar het ja-woord geven. De foto wordt massaal gedeeld op sociale media.

Het was een traditionele bruiloft, waarbij de bruidegom zijn toekomstige echtgenote pas te zien krijgt in de kerk. Daarom stonden marinier Caleb Earwood en bruid Maggie Earwood met de ruggen naar elkaar toe te bidden. 

"Nog even en we zouden onze eerste stappen als getrouwd stel door het leven samen gaan zetten. En ik wilde die stap niet maken zonder het aan God voor te leggen", zegt bruidegom Caleb tegen Today.com. "Ik bad tot God voor mijn mooie en slimme vrouw waarmee Hij mij gezegd had en bad ook voor haar familie, die nu ook mijn familie is." 

"Toen ik zijn hand pakte, voelde ik dat hij erg zenuwachtig was", blikt de bruid terug. "Ik gaf een opgelucht gevoel te weten dat de persoon met wie ik ging trouwen, net zo over God denkt." 

Het bruidspaar is dankbaar dat de foto zoveel mensen geraakt heeft.

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons