Amerikaanse tiener had ontmoeting met Jezus

in Geloven

De Amerikaanse tiener Zack Clements kreeg een hartstilstand en zakte in elkaar tijdens een gymles. Hij werd bewusteloos naar het ziekenhuis gebracht. Na 20 minuten moesten de artsen hem dood verklaren. Maar plotseling begon zijn hart weer te kloppen.

De 17-jarige Zack kwam na een aantal dagen weer bij op de Intensive Care. Hij vertelde direct dat hij Jezus had ontmoet terwijl hij buiten bewustzijn was.

"Toen ik bewusteloos was zag ik een man met lang, golvend haar en een baard. Al snel realiseerde ik me dat het Jezus was", vertelde Zack aan CBS Dallas. "Ik liep naar hem toe en Jezus legde zijn handen op mijn schouders. Hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat alles goed zou komen."

Zijn moeder, Teresa gelooft dat zijn herstel alleen mogelijk was door goddelijk ingrijpen. "Ik ben zo dankbaar dat God mij mijn kind heeft teruggegeven". Zack's vader, Billy voegt hieraan toe: "Hier is geen menselijke verklaring voor."

De afgelopen tijd waren er meer verhalen in het nieuws van mensen die vertelden dat ze in de hemel waren geweest tijdens een periode van ernstige ziekte of bewusteloosheid. Eén van hen, Alex Malarky schreef hier een boek over. Hij zou in de hemel zijn geweest na een auto-ongeluk. Later heeft hij zijn verhaal weer ingetrokken en verklaarde hij dat hij het hele verhaal had verzonnen 'om aandacht te krijgen'. Ook Colton Burpo beschreef zijn verhaal in 'Heaven is for real'. Colton laat weten dat zijn verhaal wel degelijk klopt. 'Ik hoop dat door mijn verhaal mensen Jezus zullen leren kennen'.

Bron: Christiantoday.com

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons